Dámský klub

ilustrační foto

Dámský klub je otevřen pro ženy, které chtějí trávit nějaký čas v dobré společnosti vyplněné přednáškami, tréninkem paměti, kreativním tvořením, tancem, zpěvem a pohybem. Programu se lze účastnit pravidelně nebo jenom některé úterý, dle zájmu. Vedoucí klubu Jana Žáčková o klubu uvádí: "Založila jsem Dámský klub a chtěla bych, aby se v něm lidé cítili dobře. Mám radost z toho, že jsou v klubu výborné vztahy a také mám radost, jak se seniorky těší do klubu a jak se jejich osobnost rozvíjí. Scházíme se už víc jak 20 let,každý týden na 3 hod. V našem programu nechybí procházky v přírodě i po Brně, trénik paměti, cvičení a témata, která si dopředu podle přání nachystáme. Zveme hosty, chodíme navštívit starší spoluobčany do Domovú důchodců, vyrábíme ve výtvarném kroužku dárky a dekorace, povídáme, píšeme příběhy, tancujeme a zpíváme si. Jsme prostě spolu rády."

V současné době je kapacita klubu naplněna, v případě zájmu nás kontaktujte.

Program:

září 2017

• 19. 9. 2017 v 9:00 h  - Co jsme zažily o prázdninách, program na školní rok 2017/2018
  • 26. 9. 2017 v 9:00 h - Výtvarné zaměření - drátování podle šablon, s sebou si vezměte kleště a korálky

říjen 2017

• 3. 10. 2017 v 9:00 h - Sociální a vztahové aspekty stáří
  • 10. 10. 2017 v 9:00 h - Květomluva a trénování paměti
  • 17. 10. 2017 v 9:00 h - Tanec a trénování paměti
  • 24. 10. 2017 v 9:00 h - Podzimní jídelníček
  • 31. 10. 2017 v 9:00 h - Výtvarné zaměření - drátování vánočních ozdob, s sebou si vezměte kleště a korálky

Lektorka: Jana Žáčková

Termín: vždy v úterý od 9:00 do 12:00 (viz. program)